Genom att kombinera djup teknisk expertis med bred affärsinsikt skapar vi en stark grund för framtidens utmaningar

Våra tjänster

Produktutveckling

Med ett brett spektrum av kunskap inom olika områden är Swadara en pålitlig partner inom produktutveckling.
Vi har samlat ett team av produktutvecklingsspecialister som kommer att leverera hållbara lösningar till ditt företag.

Vi har även möjlighet att tillhandahålla nyckelfärdiga lösningar från vårt projektkontor i Huskvarna.

Produktionsteknik

Dagens moderna industri kräver en kompetensuppsättning av IoT, industriell IT och modern utrustning.
Oavsett om det är mer traditionell kunskap, såsom balansering, tidsstudier och OEE eller banbrytande IoT som ditt företag kräver, är Swadara din pålitliga partner.

Vi stöttar dig i stort och smått, våra erfarna ingenjörer är redo att hjälpa till.

EL & Automation

Vi erbjuder kompetens inom ett brett område, el-konstruktion, automation, maskinbygge, PLC-programmering och industriell IT/IOT.
Vi strävar efter smarta lösningar som driver teknikens gränser framåt.

Våra erfarna experter är beredda att effektivisera er produktion.

Projektledning

Vårt team med managementexperter hjälper dig att utveckla ditt företag och din organisation. Våra konsulter har samlat kunskap och erfarenhet inom många branscher som kommer att ge Dig nya insikter och lösningar på komplexa problem.
Vårt starkaste område är projektledning & metodik. Att sätta upp styrsystem, leda och genomföra projekt är en av våra största styrkor.

Alla våra managementkonsulter har lång erfarenhet som chefer i olika positioner, vi hjälper dig med dagens och morgondagens utmaningar.

IT-Lösningar

IT-landskapet förändras mycket snabbt. Låt oss hjälpa dig att förutse de viktiga val du behöver göra idag för att nå dina IT-mål imorgon. Vi hjälper dig att ta fram en skräddarsydd IT-karta och tar dig med i projektet mot dina mål.
Om du redan har en IT-plan och inriktning finns vi där när du står inför utmaningar som behöver en extra erfaren och hjälpande hand för att inte tappa fart. Om du har en stor teknisk IT-skuld i bagaget som håller dig tillbaka eller får dig att tappa fart, tar vi gärna emot utmaningen att avlasta dig.

Vårt växande IT-team har en stark vilja att bidra och vi antar gärna utmaningar.

Surface Design

Dagens design och produktutveckling ställer höga krav på designerns kunskaper inom avancerad CAD. Rätt kvalitet i rätt tid är mycket viktigt för en effektiv process. På Swadara har vi ett mycket kompetent team inom Surface Design, med lång erfarenhet av att hjälpa kunder inom tillverkningsindustrin med produktdesign och dess utmaningar.

Vårt mål är att driva oss själva för att skapa mervärde i varje projekt. Vi ser fram emot att arbeta med dig.