Letar du nya utmaningar?

Vi söker:

Vi söker en erfaren IT-/telekomprojektledare med ett gott rykte från tidigare uppdrag där du har uppskattats av projektmedlemmar och kunder på grund av din höga förmåga att vara kommunikativ och pedagogisk. Du har en metodisk och strukturerad arbetsstil för att uppnå uppsatta mål och KPI:er. Dessutom är du bra på att inspirera projektmedlemmar och visa intressenter att du har full kontroll över ditt projekt.
Vi söker en IT-arkitekt med lång erfarenhet av komplexa IT-miljöer. Du uppskattas av projektmedlemmar och kunder eftersom du har hög analytisk förmåga, är kommunikativ och pedagogisk både muntligt och skriftligt. Dessutom är du okomplicerad och bra på att fokusera på värdeskapande aktiviteter samt att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är inte rädd för att ta ledningen och driva på vid behov, och är därför van vid att hålla och leda möten eller workshops.
I grunden har du en högskoleutbildning eller motsvarande inom ingenjörsvetenskap med inriktning mot mjukvaru- och/eller datateknik. Du har ett stort intresse för mjukvaruutveckling, är utåtriktad, drivande, nyfiken och noggrann. Andra egenskaper som vi värderar högt är engagemang, medvetenhet om kvalitet och att vara prestigelös. Faktumet att du är självgående och kan ta ansvar för ditt arbete är egenskaper som både vi och våra kunder uppskattar. Du är van vid att arbeta i projekt och kan hantera en projektinriktad approach, med medvetenhet och deltagande i planering och andra aktiviteter. Du har bra social kompetens och erfarenhet av att arbeta tvärfunktionellt.
Du har i grunden en högskoleutbildning eller motsvarande inom industri- eller produktionsteknik. Du har ett genuint intresse för produktionsförbättringar och automatisering, är social, drivande, nyfiken och har en känsla för detaljer. Andra egenskaper som vi värdesätter högt är engagemang, kvalitetsmedvetenhet och ödmjukhet. Att du är självgående och tar ansvar för ditt arbete är egenskaper som både vi och våra kunder uppskattar. Eftersom vi är mycket måna om att göra skillnad för kunden ser vi gärna att du har erfarenhet av och passion för produktionsutveckling. Du är van att arbeta i projekt och kan hantera ett projektinriktat arbetssätt med medvetenhet om och deltagande i planering och aktiviteter. Du har hög social kompetens och har erfarenhet av att arbeta tvärfunktionellt.
Du har i grunden en högskoleutbildning eller motsvarande inom maskinteknik. Du har ett genuint intresse för produktutveckling, är social, driven, nyfiken och har en känsla för detaljer. Andra egenskaper som vi värdesätter högt är engagemang, kvalitetsmedvetenhet och ödmjukhet. Att du är självgående och tar ansvar för ditt arbete är egenskaper som både vi och våra kunder uppskattar.

(Extern plattform för rekrytering)

Några av våra kunder