IT Arkitekt

Swadara är en svensk konsultkoncern med höga ambitioner. Vi har kontor i Huskvarna, Kalmar och Skövde. För närvarande erbjuder vi konsulttjänster inom IT-arkitektur, IT-ledning, projektledning, produktutveckling, mekanikkonstruktion och mjukvaruutveckling, men vi avser nu att investera ännu mer inom IT och telekommunikation.

Vi ser nu en stark efterfrågan på våra tjänster, särskilt inom kvalificerade uppdrag som kräver erfarenhet och såväl omfattande som specifik kunskap. Därför behöver vi stärka vårt team med mer IT-talang för att möta efterfrågan från våra kunder och partners.

Om dig

Vi söker en IT-arkitekt med lång erfarenhet av komplexa IT-miljöer. Du uppskattas av projektmedlemmar och kunder eftersom du har hög analytisk förmåga, är kommunikativ och pedagogisk både muntligt och skriftligt. Dessutom är du okomplicerad och bra på att fokusera på värdeskapande aktiviteter samt att bygga långsiktiga kundrelationer. Du är inte rädd för att ta ledningen och driva på vid behov, och är därför van vid att hålla och leda möten eller workshops.

Kompetens

Arkitektoniskt arbete enligt ramverk som TOGAF och SAFe.

  • Produktion av dokument som ADD, målbilder, strategier, säkerhetsanalyser, etc.
  • Kunskap och certifieringar inom: Scrum, SAFe, PM3, Lean, ITIL, Agile, TOGAF.
  • Certifiering/utbildning inom informationssäkerhet.
  • Erfarenhet av EA-verktyg som iServer, Sparx, HoriZZon eller liknande.
  • Erfarenhet av upphandlingsarbete och framställning av krav.
  • Erfarenhet av egenutvecklade system och kunskap om något programmeringsspråk som t.ex. Java, C++.
  • Deltagit i projekt som påverkar områden som: Industry 4.0, Digitalisering inom hälso- och sjukvård, 5G, IoT.

Eftersom flera av våra kunder har engelska som koncernspråk krävs god kunskap i både tal och skrift på engelska. Vi förutsätter att du talar flytande svenska, och kunskap i ytterligare språk är naturligtvis en fördel. B-körkort är ett krav.

Swadara är ett litet företag och du har stora möjligheter att påverka den framtida utvecklingen, både din egen och företagets. Beslutsvägarna är korta, och vi har gott om utrymme för nya idéer. Vi är ett glatt gäng som trivs bra tillsammans, både på jobbet och efter arbetstid.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

(Extern plattform för rekrytering)

Kontaktinformation

Mer information om tjänsten, kontakta: 

Swadara IT AB

Jim Einarsson, Affärsområdeschef IT