IT Projektledare

Swadara är en svensk konsultkoncern med höga ambitioner. Vi har kontor i Huskvarna, Kalmar och Skövde. För närvarande erbjuder vi konsulttjänster inom IT-arkitektur, IT-ledning, projektledning, produktutveckling, mekanikkonstruktion och mjukvaruutveckling, men vi avser nu att investera ännu mer inom IT och telekommunikation.

Vi ser nu en stark efterfrågan på våra tjänster, särskilt inom kvalificerade uppdrag som kräver erfarenhet och såväl omfattande som specifik kunskap. Därför behöver vi stärka vårt team med mer IT-talang för att möta efterfrågan från våra kunder och partners.

Om dig

Vi söker en erfaren IT-/telekomprojektledare med ett gott rykte från tidigare uppdrag där du har uppskattats av projektmedlemmar och kunder på grund av din höga förmåga att vara kommunikativ och pedagogisk. Du har en metodisk och strukturerad arbetsstil för att uppnå uppsatta mål och KPI:er. Dessutom är du bra på att inspirera projektmedlemmar och visa intressenter att du har full kontroll över ditt projekt.

Kompetens

Du bör ha dokumenterad erfarenhet som projektledare och besitta ledaregenskaper. Som person bör du vara beslutsam.

Krav:

  • Projektcertifiering.
  • Ekonomiutbildning och kunskap i affärsutveckling.
  • Erfarenhet som testledare.
  • Kunskap och certifieringar inom: Scrum, SAFe, PM3, Lean, ITIL, Agile.
  • Erfarenhet av egenföretagande.
  • Erfarenhet från upphandlingsarbete.

Eftersom flera av våra kunder har engelska som koncernspråk krävs god kunskap i både tal och skrift på engelska. Vi förutsätter att du talar svenska flytande, och kunskap i ytterligare språk är naturligtvis en fördel.

B-körkort är ett krav.

Swadara är ett litet företag och du har stora möjligheter att påverka den framtida utvecklingen, både din egen och företagets. Beslutsvägarna är korta, och vi har gott om utrymme för nya idéer. Vi är ett glatt gäng som trivs bra tillsammans, både på jobbet och efter arbetstid.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

(Extern plattform för rekrytering)

kontaktinformation

Mer information om tjänsten, kontakta:

Swadara IT AB

Jim Einarsson, Affärsområdeschef IT