Programmerare

Swadara är en svensk konsultkoncern med höga ambitioner. Vi har kontor i Huskvarna, Kalmar och Skövde. För närvarande erbjuder vi konsulttjänster inom IT-arkitektur, IT-ledning, projektledning, produktutveckling, mekanikkonstruktion och mjukvaruutveckling, Eftersom det finns en betydande efterfrågan på våra tjänster i regionen ser vi nu behovet av att snabbt öka vår kompetens inom mjukvaruområdet. Vi är främst på jakt efter mjukvaruutvecklare med erfarenhet inom både inbyggda system och öppna system. Swadaras värdeerbjudande till våra kunder är att tillhandahålla hög kompetens från individer som är motiverade att göra verklig skillnad, och vi vill gärna att du blir en del av detta.

Om dig

I grunden har du en högskoleutbildning eller motsvarande inom ingenjörsvetenskap med inriktning mot mjukvaru- och/eller datateknik. Du har ett stort intresse för mjukvaruutveckling, är utåtriktad, drivande, nyfiken och noggrann. Andra egenskaper som vi värderar högt är engagemang, medvetenhet om kvalitet och att vara prestigelös. Faktumet att du är självgående och kan ta ansvar för ditt arbete är egenskaper som både vi och våra kunder uppskattar. Du är van vid att arbeta i projekt och kan hantera en projektinriktad approach, med medvetenhet och deltagande i planering och andra aktiviteter. Du har bra social kompetens och erfarenhet av att arbeta tvärfunktionellt.

Kompetens

Du har omfattande erfarenhet av programmering och/eller systemutveckling för inbyggda och/eller öppna system. Du har kunskap inom ett eller flera av följande områden:

  • C/C++/C#/Java/Python
  • .NET/MVC/ASP.NET/SQL/ HTML5/Ajax/Angular/Json
  • Azure
  • Linux/Qt/QML
  • Agila metoder (t.ex. Scrum/Kanban)

 

Eftersom flera av våra kunder använder engelska som koncernspråk krävs god kunskap i både tal och skrift på engelska. Vi förutsätter att du behärskar svenska språket. Kunskap i ytterligare språk är naturligtvis meriterande.

Swadara är ett litet företag och du har stora möjligheter att påverka den framtida utvecklingen, både din egen och företagets. Beslutsvägarna är korta, och vi har gott om utrymme för nya idéer. Vi är ett glatt gäng som trivs bra tillsammans, både på jobbet och efter arbetstid.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

(Extern plattform för rekrytering)

Kontaktinformation

Mer information om denna tjänsten:

Swadara Engineering AB