Surface Engineer/Formbestämmare


Swadara är en snabbt växande konsultkoncern. Vi upplever nu en stor efterfrågan på våra tjänster och söker engagerade, drivna och erfarna formbestämmare till kontoret i Huskvarna. Arbetet innebär att jobba med konceptuell och/eller slutgiltig formbestämning i de olika designprocesserna. 

Du som söker vill naturligtvis vara med på vår satsning framåt. Detta innebär att du har lätt för att arbeta i team såväl självständigt för att skapa egna förslag och lösa uppgifterna. Vidare innebär det att du har bra social kompetens och hög flexibilitet för att utföra uppdrag hos olika kunder. Det kan även förekomma resor till andra orter.  Du har formkänsla, är noggrann och besitter kreativa egenskaper som du använder för att förverkliga kundens önskemål och direktiv med dina verktyg som främst är Alias och/eller Catia V5. Kompetens inom rendering är meriterande. 

Du pratar engelska och har minst 4 års erfarenhet med goda referenser. Du har god förståelse för produktutvecklingens olika faser, materialval, tillverknings- och produktionsmetoder, samt de olika kompetenser som ska samverka för att nå ett lyckat resultat.
Som en del av företaget Swadara får du också en trygghet, bra förmåner och trevliga kollegor. Hos oss kan du slippa känna dig ensam med de utmaningar du stöter på i dina uppdrag. För oss på Swadara är det viktigt att hitta de bästa lösningarna tillsammans med våra kunder och kunna ta hjälp av varandras styrkor och kompetenser. Vi är ett starkt team med mycket kunskap och erfarenhet.


Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktinformation:

Swadara Engineering AB

Stefan Liljedahl, CEO  
phone: +46 70-938 45 75 
e-mail: stefan.liljedahl@swadara.com 

Send your application to: work@swadara.com 


© Copyright Swadara